Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Golf Costa Daurada oferirà a partir del 10 gener un servei professional de fisioteràpia

Golf Costa Daurada ha assolit un acord de col·laboració amb PhysioHome en virtut del qual els socis gaudiran, a partir del 10 de gener, d’un servei de fisioteràpia atès a les mateixes instal·lacions del Club per professionals especialitzats en fisioteràpia esportiva, de sòl pelvià i respiratòria. A més de fisioestètica, rehabilitació física i punció seca.

 

PhysioHome, amb seu a Torredembarra, és una firma amb contrastada experiència i reconeixement en el sector, que oferirà els seus serveis de dilluns a divendres de 9 a 13 hores i de les 16 a 20 hores. I de 9 a 13 hores els dissabtes. “Sempre amb cita prèvia per garantir una òptima atenció”, explica Júlia Roig, directora de PhysioHome.

 

“Per nosaltres és una satisfacció haver assolit aquest acord de col·laboració, atès que ens permet ampliar el catàleg de serveis de qualitat i alt valor afegit i, alhora, complementar la proposta de salut, benestar i rendiment esportiu que s’impulsa des de l’àrea de fitness”, assenyala Xavi Pueyo, director de Pàdel, Tennis i DiR Golf Costa Daurada.

 

“Es tracta d’una aposta per seguir ampliant el ventall de serveis als nostres socis i consolidar-nos com un Club de referència, tant a dins com a fora de les Comarques de Tarragona. Aquest acord coincideix amb una nova etapa d’expansió al Golf Costa Daurada, que ens permetrà oferir, a l’any 2022, un total de 10 pistes de pàdel (amb l’objectiu d’arribar a 14), cinc de tennis de terra batuda, 300 places d’aparcament gratuït amb carregadors per a vehicles elèctrics i plaques solars. I la inauguració d’un segon restaurant”, afegeix Marc Tarragó, director gerent del Golf Costa Daurada.

 

 

A la foto, i d’esquerra a dreta, Xavi Pueyo, director de Pàdel, Tennis i DiR Golf Costa Daurada; Júlia Roig, directora de Physio Home; Marc Tarragó, director gerent del Golf Costa Daurada i Ryan Welsch, comunicació de PhysioHome.