Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Golf Costa Daurada prepara una sortida en MTB a la vall de Bujaruelo, la més dura de la temporada

DiR Golf Costa Daurada ja ha fixat la data de la que, sens dubte, serà la sortida en MTB més dura de la temporada. Tindrà lloc dels dies 14 al 16 d’octubre a la vall de Bujaruelo. 

L’altitud del punt de sortida, els forts desnivells, amb pujades superiors al 20 per cent i el contrast tèrmic la converteixen en una prova reservada a bikers amb experiència o, com serà en aquest cas, al manillar de bicicles de muntanya elèctriques.

“Tot i amb això serà un prova exigent però amb una gran recompensa ja que recorrerem tota la zona dels miradors que són d’una gran bellesa. L’esforç compensarà plenament”, explica Toni Navarrete, bike patrol del DiR Golf Costa Daurada.

“La ruta, de 40 quilòmetres, tindrà lloc en un sol dia, els altres es destinaran a preparar la sortida i gaudir de l’entorn”, afegeix Navarrete.

La vall de Bujaruelo és una vall despoblada del Pirineu aragonès, limita amb el Parc Nacional d’Ordesa i Mont Perdut, just al nord-oest de la vall d’Ordesa, i on neix el riu Ara, del qual forma part com a zona perifèrica de protecció.

A la darrera sortida de Pinell de Brai a Horta de Sant Joan, en total es van fer 40 quilòmetres, sense massa complicacions, tot gaudint de la bellesa de l’entorn.