Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Golf Costa Daurada recapta 1.000 euros a favor de l’esclerosi múltiple

L’11 de novembre serà una data a recordar pels més de 80 jugadors i jugadores que han pres part al primer Torneig Solidari de pàdel amb Vermut per l’Esclerosi Múltiple.

Una jornada esportiva, social i solidària dedicada íntegrament a la malaltia, i que juntament amb el Torneig NIMA de golf, ha permès recaptar 1.000 euros a favor de la Fundació Esclerosi Múltiple, FEM. La prova, que ha transcorregut sota un matí solejat i calorós, ha comptat amb un gran ambient social i música ambient durant tota la jornada.

En la vessant esportiva, tots els participants han pogut gaudir de tres partits de fase de grups i una fase final, a més de tres consumicions, patates i olives. Pasamontes-García, en primera categoria, Boquet-Norberto a segona, Alberni – Luis a tercera i Rion – Rosales a quarta s’han convertit en les millors parelles del dia.

En finalitzar la prova s’han sortejat tot un seguit de regals, entre ells, una pala Black Crown Limited i diferents lots de productes. Des del Golf Costa Daurada volem agrair a la gent de la Fundació FEM, col·laboradors i participants la seva solidaritat per poder portar a terme aquest acte.

 

Consulta totes les fotografies del torneig aquí:

PÀDEL – TORNEIG SOLIDARI ‘FEM’ 11/11