Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Golf Costa Daurada s’apunta al ciclisme amb la presentació del nou espai de Bike Point

Golf Costa Daurada ha decidit ampliar la seva oferta esportiva entrant de ple en el ciclisme, a través del Bike Point, un espai i servei que ara amplia el seu abast i pretensions.

 

Per començar el Club renovarà tot el parc, de moment, amb bicis de muntanya de les marques Lapierre i Intense, referents en el sector. 

 

I ho farà de la mà de l’empresa One Bike Flow, que és la que s’encarregarà d’aportar el material i també l’experiència per tal de que aquesta iniciativa sigui un èxit, es consolidi tot l’any i acabi convertint-se en una àrea esportiva amb creixent pes específic dins l’estratègia de diversificació del Golf Costa Daurada.

 

Per donar-li encara més empenta al projecte, s’apostarà força per les MTB elèctriques. De moment, al Bike Point ja hi han arribat 15 bicicletes, la majoria amb pedaleig assistit, una tendència que fa furor al sector i que el Club vol aprofitar al màxim, atès el seu emplaçament geogràfic al bell mig de la natura i amb corriols d’una gran bellesa.

 

I què s’hi podrà fer al Bike Point? Doncs llogar aquestes MTB, 50 euros al dia les elèctriques i 25 euros les convencionals, amb uns descomptes del 50 per cent pels socis. A més, els usuaris que ho desitgin podran guardar-hi amb total seguretat la seva pròpia bicicleta, netejar-la i fer-li el manteniment.

 

Continuant amb el capítol de serveis s’organitzaran sortides guiades per a grups i empreses. Hi haurà una flota de bicis de test, ara n’hi ha cinc, per tal de que futurs compradors en puguin comprovar les seves prestacions i decidir l’adquisició.

 

En aquest sentit, val a dir que el Bike Point del Golf Costa Daurada serà l´únic punt de test a Espanya de la prestigiosa marca nord-americana Intense.

 

Si bé en un primer moment les MTB dominaran el catàleg de serveis, ja s’està treballant en l’oferta de carretera, amb bicis electrificades i convencionals.

 

 

 

 

A la foto, Juan Antonio Martín, editor de la plataforma digital E-MTB Magazin i fòrum líder a Espanya i CEO de One Bike Flow i Xavi Pueyo, director de Pàdel, Tennis i DiR Golf Costa Daurada amb una mostra d’algunes de les bicis que ja es poden reservar i llogar al Bike Point.