Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Golf Costa Daurada, seu de l’Open Internacional de Catalunya de Pitch & Putt  

Els amants del pitch & putt estan d’enhorabona. I és que la celebració del XVII Open Internacional de Catalunya de Pitch & Putt al Golf Costa Daurada, del 5 al 7 d’abril, ha generat una gran expectació.

El campionat, que per primera vegada se celebrarà al camp tarragoní, rebrà la presència de molts jugadors de diferents associacions, membres de la Federació Catalana, FCPP, i també de la Federació Internacional, FIPPA.

Entre ells hi destacarà la participació dels guanyadors de les darreres edicions. Oriol Mas amb tres títols consecutius (2021, 2022 i 2023), juntament amb Marçal Moré, amb també tres títols (2008, 2011 i 2012), o els irlandesos Liam O’Donovan amb dos títols o William Buckley amb un, encapçalen un cartell de luxe per aquesta edició. 

Amb més d’un centenar de jugadors internacionals ja inscrits a la prova, el certamen espera superar les 200 inscripcions. Si s’exhaurissin les places, l’organització es reserva el dret d’organitzar una fase prèvia el cap de setmana del 22 al 24 de març amb els jugadors que es quedin fora de la fase final del torneig.

Val a dir que el campionat es jugarà en la modalitat  strokeplay scratch, on tots els participants hauran de realitzar els 36 forats de forma contínua. 

El cost de la inscripció és de 78 euros, s’ha de formalitzar a la web de la Federació Catalana de Pitch and Putt i inclou les tres voltes, l’entrenament del dijous i divendres, un polo, un lunch el dissabte i l’aperitiu del diumenge.

El certamen repartirà 3.000 euros en premis pels millors resultats en categoria absoluta, femenina i sènior.

La prova, una de les cites més emblemàtiques del calendari esportiu de l’any 2024, espera comptar amb una gran afluència de públic durant els tres dies de competició. I permetrà gaudir d’un alt nivell de joc, gràcies a la participació dels noms més destacats tant del panorama nacional com internacional.