Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Golf Costa Daurada, seu de la segona jornada de l’Interclubs de Tercera de Pitch & Putt  

Golf Costa Daurada acollirà una nova jornada del 29è Campionat de Catalunya per Equips de Pitch & Putt el proper diumenge 18 de febrer.

Conegut popularment com a Interclubs, en aquesta ocasió, el camp tarragoní es convertirà en la seu oficial del grup oest de tercera categoria.

La segona prova de la temporada comptarà amb la participació de 18 equips de tota Catalunya repartits en dues franges horàries. A partir de les 10 hores debutaran els equips Orfeó Catalònia, Pitch & Putt Golf El Vendrell, Bonàrea A, The Golf Trotters, Vallromanes B La Figuerola, P&P Vilafortuny City, Tempo Team Turion Sportwear i Roc 3 De Vendetta.

L’equip amfitrió, el Paulson Am Costa Daurada, obrirà el segon torn a partir de les 14 hores juntament amb els equips Costa Piscinas, Cantera De Cantera Badalona, Canal B, Can Mascaró Sueños, Sant Cebrià New Generation, Can Rafel B, Can Rafel 2017 i La Cullera Can Mascaró.

Cada equip estarà representat per vuit jugadors que competiran sota la modalitat scratch amb quatre partides individuals i dues per parelles.