Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Golf Costa Daurada, seu del Campionat de Catalunya Match Play Sub 16

Les estrelles emergents del golf català s’han citat per segon any consecutiu al Golf Costa Daurada per celebrar el Campionat de Catalunya Match Play Sub 16, els dies 16 i 17 de setembre.

Una prova individual organitzada per la Federació Catalana de Golf que ha comptat amb la participació de prop de 80 golfistes infantils i juvenils, que han lluitat en eliminatòries directes.

En categoria cadet, la victòria ha estat per Ignacio Berea, que ha superat en la lluita pel títol a Jan Farré per un resultat final de 5 a 3. En categoria femenina,  Júlia Gelmà s’ha convertit en la flamant campiona de Catalunya després d’imposar-se a la final a Daniela Montolio, per un ajustat 3 a 2.

La categoria infantil ha coronat a Pol Teruel i a Marta Bertran com els millors de l’any després de superar a Pablo Parellada i a Fiona del Olmo, respectivament, en dues igualades finals que s’han decantat en el forat 19.

En alevins, el triomf ha estat per a Álex Barrado, que ha superat a Hugo Carmona, per un cop d’avantatge. D’altra banda, Txell Alós s’ha convertit en la nova campiona de Catalunya de la categoria després de superar a l’última ronda a Nicole Likhomanova, per un ajustat  8 a 7.

A l’última categoria en joc, Gabriel de Souza s’ha emportat el títol davant Tito Serra, per un cop de diferència. Iona Lage, ha fet el mateix davant Itziar de Ormaechea, que l’ha superat per un resultat de 3 a 2.

Des del Golf Costa Daurada volem felicitar a tots els guanyadors i guanyadores pel gran paper realitzat i animar a tots els jugadors a seguir practicant un dels esports més complets del món.

Podeu consultar totes les fotografies del cap de setmana aquí:

GOLF – CAMPIONAT DE CATALUNYA MATCH PLAY SUB 16 16/09 i 17/09