Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Golf Costa Daurada tindrà presència, per partida doble, a la Fase Final de la Copa Catalana de Pàdel

La Copa Catalana de la Federació Catalana de Pàdel ha conclòs la fase regular de la competició amb grans notícies pel Golf Costa Daurada. I és que els Equips Masculins A i C defensaran els colors del Club el cap de setmana del 25 i 26 de novembre a les instal·lacions del Pàdel Nou, amb l’objectiu d’aconseguir passar a la Final a quatre amb els millors equips de cada província.

El Masculí C, enquadrat al Grup 4 de Quarta categoria, s’ha classificat pel Play Off Tarragoní després de convertir-se en el millor equip del seu grup amb 14 punts. S’enfrontarà al Club Sports E a la ronda de vuitens de final el dissabte a les 11,45 hores. En cas de guanyar, es jugarà el pas a les semifinals davant del guanyador de l’enfrontament entre el Pàdel Vilarenc by Bursa i el Pàdel Club Tortosa, a partir de les 18 hores. El bitllet per a la ronda final el disputarà el diumenge 26 a les 15,30 hores.

El Masculí A, situat al Grup 1 de Primera categoria, es jugarà el pas a la Final a quatre davant del Club Pàdel Indoor Baix Penedès Bellvei B el diumenge 26 a les 13 hores. Un premi que certifica la gran temporada de l’equip després d’aconseguir l’ascens a la màxima divisió del pàdel tarragoní i finalitzar líders la fase de grups de la Copa Catalana, amb un total de 17 punts.