Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

L’Equip Femení de Pàdel, a la Divisió d’Honor de la Lliga Catalana

Per primera vegada en tota la història del Club, el Golf Costa Daurada estarà representat a l’elit del pàdel. I això serà possible gràcies a l’ascens a la Divisió d’Honor de l’Equip Femení A de Pàdel. 

Arribar-hi no ha estat gens fàcil.

Després d’aconseguir a la Lliga una tercera posició al grup C de Primera categoria, les jugadores van arribar a la cita del Play Off final d’ascens a Divisió d’Honor, que organitza la Federació Catalana de Pàdel, amb un objectiu molt clar entre cella i cella: obtenir el bitllet per jugar la temporada vinent amb l’elit del pàdel provincial.

El primer pas es va assolir, amb nota, en derrotar a les semifinals al CPT Riudoms B per un contundent 3 a 0.

A la final es van enfrontar al Club Pàdel Cambrils Apialia B que, prèviament, havia derrotat en semifinals al Pàdel Puigpelat A per 2 a 1.

Les de Cambrils van oposar molta resistència i es va arribar a una final molt igualada que s’acabaria decidint al tercer set de l’última eliminatòria en joc, que enfrontava les terceres parelles de tots dos equips. Va ser aquí quan les tarragonines van demostrar el seu nivell i convicció en imposar-se per 2 a 1. Després, el deliri per la fita assolida.

Per la seva banda, l’Equip Femení B del Golf Costa Daurada haurà d’esperar a l’any vinent, ja que va caure a les semifinals del Play Off d’ascens a Primera categoria davant del Club Tennis Tarragona D.