Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Gran festa de comiat de la Lliga d’Escoles de Menors de Pàdel

La Lliga d’Escoles de Menors 2023 de Tarragona, on hi participen els diferents clubs de la demarcació tarragonina, ha viscut l’últim capítol de la temporada després de finalitzar amb una festa infantil de cloenda per a tots els nens i nenes que hi han participat al llarg de l’any a la competició.

Molt agraïts atès que el Golf Costa Daurada ha estat la seu escollida per la Federació Catalana de Pàdel per viure i gaudir d’aquesta jornada tant especial per a tots els infants, i que s’ha convertit en una experiència molt positiva i enriquidora per tots aquells nens i nenes que comencen a iniciar-se en la pràctica del pàdel.

El matí esportiu i solejat ha finalitzat amb l’entrega d’una medalla i un gelat per a tots els assistents a l’esdeveniment.

Des del Club volem fer un especial reconeixement a tot l’equip tècnic de la Federació, entrenadors dels diferents clubs de les Comarques de Tarragona, pares i mares de tots els participants a la Lliga i en particular a tots els jugadors i jugadores per fer possible una diada tant especial com aquesta, amb la satisfacció afegida de constatar com el pàdel segueix creixent amb força a casa nostra.

 

Pots consultar totes les fotografies del dia aquí:

PÀDEL – FESTA LLIGA ESCOLES DE MENORS 20/05