Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

I quan es fa de nit encenem les boles de llum i juguem al pitch & putt

Normalment quan es pon el sol i es fa de nit es buiden els camps de golf i pitch & putt. Sempre? Sempre, no. Almenys un cop a l’any al Golf Costa Daurada s’hi viu una experiència singular, que desafia la norma.

Sota el cel ple d’estels, i damunt una gespa que ja espera la rosada, els amants del pitch & putt encenen les boles lluminoses i es preparen per una competició que saben tindrà un atractiu únic.

I justament això és el que han viscut els més de 70 jugadors i jugadores, amb les places totalment exhaurides, que han participat al Torneig Nocturn Clínica Dental Dalia.

L’activitat ha començat amb un àpat de benvinguda format per una hamburguesa, avellanes, ametlles i beguda. L’objectiu era agafar forces i preparar-se per la sortida al camp, a les 22 hores, proveïts de les imprescindibles boles lluminoses.

La competició s’ha disputat amb frontals, a 9 forats, sota la modalitat stableford individual i seguint la normativa EPA, que estableix que  els handicaps més alts han completat els primers nou forats i els hàndicaps més baixos els nous segons. Un cop finalitzada la prova esportiva ha estat l’hora de la degustació de gambes, embotits ibèrics, ostres i xampany Moët & Chandon.

La vetllada ha finalitzat amb un gran sorteig de regals i una actuació de jazz en directe. En la vessant esportiva, Jaume Esteve Busom s’ha emportat la victòria en categoria scratch, amb 19 punts. Mentre que Fidel Viu ha estat el millor a la categoria handicap, amb 26 punts.

 

Mira totes les fotografies de l’esdeveniment a continuació:

P&P – TORNEIG NOCTURN CLÍNICA DALIA 14/07