Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Iniciades les obres de remodelació del llac

Golf Costa Daurada ha iniciat aquests dies les obres de remodelació i reparació del llac del 18, una inversió que es considera estratègica atès que des d’aquí s’abasteix d’aigua als llacs dels forats del 8 i 10 per regar el camp. 

Tal i com explica Marcos Meury, director gerent, “es preveu que l’actuació estigui enllestida a finals de gener, un cop reparats els desperfectes ocasionats pels episodis de calamarsa”.

De fet, es tracta d’una inversió molt ambiciosa atès que suposa posar al dia una infraestructura decisiva pel Club, dotant-la de tots els requeriments necessaris per assolir un aprofitament més eficient dels més de 20.000 metres cúbics d’aigua que pot emmagatzemar.

Les obres s’estan portant a terme, també, amb un clar objectiu a favor de la sostenibilitat i adequació a les noves necessitats mediambientals.

“Aquests dies estem acabant de buidar el llac i els operaris ja hi estan treballant, amb la qual cosa volem demanar als socis i als visitants que ens disculpin per les molèsties que els hi puguin ocasionar aquestes obres, del tot imprescindibles per garantir un perfecte estat del camp”, assenyala Meury.