Interclubs Masculí

Donat que per l’interclubs masculí d’aquest anys es van apuntar més equips dels que la prova admetia, es va dur a terme una prova prèvia al Golf La Roca el dia 14 de març.

El nostre equip representat aquell dia per:

Diego Molina, José Sanchez, Cesar Frías, Angel Feijóo, Francisco Rubio, Francisco Sanjuan, Antonio Beraza i pel nostre capità Juan Carlos Campillo.

Va ser una jornada de vent però el nostre equip va jugar molt bé i van col·locar al Golf Costa Daurada en la 4ta posició i per tant, segueixen vius a la competició. Des del Golf Costa Daurada volen donar-lis les gràcies a tots els membres de l’equip.

 

Interclubs Masculino

 

Dado que para el interclubes masculino de este año se apuntaron más equipos de los que la prueba admitía, se llevó a cabo una prueba previa al Golf La Roca el día 14 de marzo.

Nuestro equipo representado ese día por:

Diego Molina, José Sanchez, Cesar Frías, Angel Feijóo, Francisco Rubio, Francisco Sanjuan, Antonio Beraza y por nuestro capitán Juan Carlos Campillo.

Fue una jornada de viento pero nuestro equipo jugó muy bien y colocaron en el Golf Costa Dorada en la 4ta posición y por lo tanto, siguen vivos en la competición. Desde el golf Costa Dorada quieren darles las gracias a todos los miembros del equipo.