Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

La tercera edició del torneig Parella de l’Any de Pàdel t’espera del 15 al 20 de juliol

Golf Costa Daurada viurà novament del 15 al 20 de juliol un dels tornejos més carismàtics i esperats per tots els amants al pàdel: la tercera edició del torneig Parella de l’Any, adreçat aquest any, com a novetat, a socis i no socis, i que promet emocions fortes per tots els participants.

Entre elles, tot un seguit de sorpreses gastronòmiques diàries i serveis premium,  concurs de tast de vins a cegues, dia de l’octoberfest, música ambient, gran festa de cloenda amb Dj i gran sorteig de regals, entre d’altres al·licients.

Tots els padelers i padeleres que s’inscriguin al torneig entraran en el sorteig d’un àpat per a dues persones al restaurant guanyador del Joc de Cartes, de TV3, el Salioli. També podran guanyar àpats a restaurants de renom com el Taula Rodona o La Tagliatella i un vol en paratrike pels voltants del Golf Costa Daurada.

Però la festa no acaba aquí. Els campions de les diferents categories femenines, masculines i mixtes s’emportaran un fantàstic premi: una mensualitat per gaudir de les seccions de pàdel & tennis valorada en 50 euros, a més d’una sessió de fisioteràpia.

Pel que fa a la competició, tots els interessats podran inscriure’s a una o dues categories. Es disputarà una fase de grups més una fase eliminatòria (mínim tres partits garantits) al millor de tres sets i un tie break de desempat.

El campionat clourà el dissabte 20 de juliol amb una gran festa a la terrassa del Club i un DJ farà les delícies de tots els al·licients.

 

INSCRIPCIÓ

Data límit 12 de juliol.

Pagament: 1 categoria 30 euros/39 (no socis)

2 categories 39 euros / 45 euros

Inscripcions: https://forms.gle/Q2bogGN8XuuLbEvG6