Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Ja estan obertes les inscripcions pel Stage d’Estiu

Golf Costa Daurada ja ha obert les inscripcions pel Stage d’Estiu 2023. Una proposta esportiva i de lleure líder a Tarragona pel seu nivell d’organització, varietat i qualitat de l’oferta i, sobretot, per l’incomparable entorn natural en el que es desenvolupa.

Del 26 de juny a l’1 de setembre tots els nens i nenes, entre 3 i 16 anys, podran gaudir d’una potent i atractiva proposta lúdica i esportiva durant deu setmanes de forma ininterrompuda.

Els esports reis del club com el golf, pàdel i tennis seguiran tenint un paper prioritari dins del Stage, així com les activitats a la piscina d’aigua salina i els esports en grup com el bàsquet, futbol, tir amb arc, dance o les manualitats pels més menuts.

A més, tots els qui adquireixen quatre o més setmanes gaudiran de fins a un 12 per cent de descompte. També obtindran descomptes exclusius els qui vinguin amb els seus germans.

La gran oferta d’activitats no s’acabarà aquí, ja que tots els nens i nenes que s’apuntin realitzaran diferents activitats especials i veuran espectacles en directe durant els 50 dies del Stage.

La preinscripció ja està oberta per tots aquells qui ho desitgin: https://forms.gle/dJur6Eqzqc4DoQBc8