Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Ja són aquí les noves versions de Les Mills

DiR Golf Costa Daurada ha començat l’any amb un objectiu ben clar: aconseguir mantenir el bon estat físic i mental amb que vam acomiadar 2022. I per fer-ho, hem presentat les noves coreografies de Les Mills. 

Tres de les disciplines més demandades i seguides per tots els amants del fitness com són Body Balance, Body Combat i Body Pump es van presentar el passat 11 de gener.

La jornada va començar amb Body Balance, una sessió dirigida a millorar la flexibilitat i mobilitat del cos. Posteriorment va ser el torn del Body Combat, una combinació d’agilitat i resistència física. I, per últim, tots els participants van poder gaudir d’una classe de Body Pump, enfocada a la tonificació de diferents grups musculars.

Una gran afluència de públic va participar a la presentació, la qual cosa posa de manifest l’interès per aquestes propostes. Per això, durant els propers mesos tots els interessats podran provar, perfeccionar i millorar la seva tècnica de la mà dels millors professionals de les Comarques de Tarragona.

Us esperem al gimnàs per practicar-les amb nosaltres!

 

Fotos a la galeria:

DiR – PRESENTACIÓ LES MILLS 11/01