Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Ja tenim dos equips de pitch & putt a la segona divisió de l’Interclubs Català

La propera temporada dos equips del Golf Costa Daurada competiran a la segona divisió de l’Interclubs Català, un cop disputada l’ultima prova del calendari federat de pitch & putt en la que l’equip capitanejat per Toni del Águila ha assolit l’ascens a segona, mentre que els de Pere Curto seguiran també a segona, en no aconseguir fer el salt a primera.

L’equip de segona divisió del Golf Costa Daurada buscava el repte d’assolir l’ascens a la màxima categoria del pitch & putt català. Arribaven a la darrera cita del calendari esportiu amb moltes opcions i una segona posició a defensar a la classificació general de la segona divisió oest. Finalment però, una targeta de 214 punts i una cinquena posició final a l’última prova puntuable a Lleida els ha deixat sense l’ascens.

Més sort han tingut els jugadors de tercera que aconseguien la victòria al Golf Urgell Pitch & Putt Bellpuig, última prova del calendari, amb la que certificaven l’ascens, per segon any consecutiu, de categoria. Amb dues victòries en les vuit jornades disputades, l’equip del Golf Costa Daurada ha aconseguit enfilar-se fins a la segona posició del rànquing, aconseguint una targeta de 217 punts i només veient-se superats pels Pitxadors de Lleida a la classificació general. Un resultat que certifica la bona dinàmica i cohesió del grup liderat per Toni del Águila.

Els jugadors que han pres part a la competició i han aconseguit aquest desitjat ascens de categoria són: Toni del Águila, Marcos Meury, Jordi Pardo, Luis Alberto Rodríguez, Fernando López, Ovidi Tur, José Ignacio Floria, Abel Baños, Joan Anglès, Álex Escobar, José Sánchez, Francisco Javier Rubio, José Fernández i Adrián Guzzo. 

Col·laboradors de l’equip: Celler Capçanes; Bodegueta del Pagès; Restaurant Nàutic  i Café Antic.