Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

L’equip Golf Costa Daurada/SOLC, amb Rafa Nadal a Manacor

L’equip del Golf Costa Daurada/SOLC ha participat a Manacor, al Rafa Nadal Academy Sports Centre, al VI Torneig Nacional Special Olympics de tennis adaptat, convidats per la federació ACELL. Un esdeveniment d’abast nacional que ha aplegat a més de 60 esportistes vinguts d’arreu d’Espanya.

 

L’equip Golf Costa Daurada/SOLC, integrat per Rafa Herruzo i Fernando García han representat a Catalunya, conjuntament amb Ares Molas i Eduard Rodríguez de La Llar de Sant Josep de Lleida. Val a dir que els nostres han quedat classificats a la sisena i quarta posició, respectivament. Mentre que els dos jugadors de les Terres de Ponent han quedat en vuitè i quart lloc, respectivament.

Xavi Pueyo, delegat de la Selecció Catalana i en representació del Golf Costa Daurada/SOLC ha posat en valor “l’altíssim nivell de l’organització, el bon ambient i l’absoluta implicació tant del tennista Rafa Nadal, com de la seva família, per fer possible que l’esdeveniment hagi estat tot un èxit”. “Ho hem gaudit moltíssim i no tinc més que paraules d’agraïment. En aquest sentit, vull reconèixer la feina dels monitors del Golf Costa Daurada/SOLC, Àlex Ruiz i Pere Martínez per l’excel·lent tasca que realitzen”.

 

Foto dels integrants de l’equip, en representació de Catalunya, amb Rafa Nadal; Xavi Pueyo i Àlex Ruiz, monitor del Golf Costa Daurada/SOLC i María José Campayo, en representació de La Llar de Sant Josep de Lleida.