Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

L’equip masculí de pàdel busca classificar-se per la fase final de la Copa

La Copa Catalunya de la Federació Catalana de Pàdel entra en la seva fase decisiva. En aquest sentit, les instal·lacions del club esportiu Pàdel Nou, a l’Hospitalet de l’Infant, seran l’escenari on els equips de les Comarques de Tarragona i de Lleida s’enfrontaran per aconseguir el bitllet que els porti directament a la fase final de la competició.

 

L’equip Masculí A del Golf Costa Daurada debutarà el dissabte 28 de maig a les 19,30 hores davant el Trèvol Lleida. Els tarragonins, capitanejats per David Domènech, buscaran un triomf que els catapulti cap a l’últim esglaó de la fase prèvia davant d’un vell conegut, el Club Tennis Tarragona. Una cita que es produiria el diumenge a partir de les 12,30 hores.

 

La fase final de la Copa Catalunya es jugarà a les instal·lacions del Catalunya Pàdel Club els dies 4 i  5 de juny i servirà per coronar el millor equip català de cada categoria. Una cita exclusiva pels millors vuit equips. Els campions de Copa jugaran la II edició de la Fase Nacional de Lligues Autonòmiques, on hi participaran els guanyadors de cada comunitat autònoma.