Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

La Lliga d’Escoles de Menors de Pàdel finalitza la temporada

Per segon any consecutiu, la Lliga d’Escoles de Menors 2024 de Tarragona, competició que organitza la Federació Catalana de Pàdel i on hi participen els diferents clubs de la demarcació tarragonina, ha viscut l’últim capítol de la temporada després de finalitzar amb una festa infantil de cloenda, que s’ha celebrat al Golf Costa Daurada.

Ha estat una jornada molt especial per a tots els infants, ja que ha posat fi a una experiència molt positiva i enriquidora per a tots aquells jugadors que comencen a iniciar-se en la pràctica del pàdel.

A nivell lúdic s’ha comptat amb inflables i activitats esportives repartides a les set pistes panoràmiques del Club, així com el lliurament a tots els assistents d’una medalla i un gelat.

Des del Club volem fer un especial reconeixement a tot l’equip tècnic de la Federació, entrenadors dels diferents clubs de les Comarques de Tarragona, pares i mares de tots els participants a la Lliga i en particular a tots els jugadors i jugadores per fer possible una diada tant especial com aquesta. A més, hem gaudit en constatar com el pàdel segueix creixent amb força a casa nostra.

PÀDEL – FESTA LLIGA ESCOLES DE MENORS FCP 01/06