Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

La màgia ho envaeix tot al Stage d’Estiu

Ha estat començar la seva actuació i la màgia ho ha envaït tot. L’il·lusionista Santos Marzag ha protagonitzat la primera de les deu grans activitats que el Golf Costa Daurada ha programat pel Stage d’Estiu.

Deu grans i variats moments al llarg de les properes setmanes que marcaran la diferència amb la resta de propostes d’estiu que s’ofereixen a les Comarques de Tarragona.

Santos Marzag és un professional que entén perfectament a la mainada i que, per això, ha desenvolupat una completa i variada actuació que els ha captivat des del primer moment.

Centenars d’ulls no han perdut detall dels seus moviments, paraules, bromes… potser a la recerca de descobrir com fa el que fa. No hi ha hagut manera. En Santos Marzag és un mag de veritat, dels bons. I el que fa no té explicació, no es pot explicar. Com ho deu fer?

Els nens i nenes del Stage d’Estiu del Golf Costa Daurada han viscut una experiència única que, de ben segur, compartiran entusiasmats amb els seus pares.

La setmana vinent, concretament el 6 de juliol, no tindrem màgia, ja que serà el torn de la Holi Party, la festa dels colors i l’alegria. Serà també una vivència que molts nens i nenes no oblidaran.

Si vols que el teus fills gaudeixin de tot això i de molt més, entra en aquets enllaç on hi trobaràs el full d’inscripció al Stage d’Estiu. I si vols, passa’t per Recepció o truca’ns: https://golfcostadaurada.com/events/stage-destiu-2023/

 

Consulta totes les fotografies de la primera setmana aquí:

STAGE ESTIU 2023