Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

La Marxa Nòrdica enganxa

La Marxa Nòrdica, la darrera gran novetat del DiR Golf Costa Daurada ha obtingut una excel·lent acceptació. Tant és així que, en només dues convocatòries, l’activitat ja compta amb més de 20 practicants fidels.

Si t’atrau la idea de provar-ho, et recordem que des del 4 de juny els amants de la natura i el senderisme poden gaudir-ne alternant setmanes les tardes de dimarts a les 19 hores i dijous al matí a les 9 hores.

Amb resultats immediats des de la primera sessió, alguns dels principals beneficis es tradueixen en una millora dels hàbits posturals, motricitat i augment de la capacitat aeròbica, gràcies a que es realitza un treball en el 90 per cent de la musculatura sense impacte articular. Alhora, també es redueixen els nivells d’estrès i s’afavoreix el sistema endocrinometabòlic. I tot, en un entorn natural únic i extraordinari.

El preu de la inscripció és de cinc euros per sessió pels no socis. I gratuïta pels socis del Golf Costa Daurada. Durant el mes de juny, els no socis podran testejar de franc aquesta activitat. Les inscripcions s’hauran de formalitzar trucant a la Recepció del Club, 977 653 361 o a bé a l’app My DiR.

 

CLUB – MARXA NÒRDICA (2ª SESSIÓ) 13/06