Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

La nit del 19 de juliol jugarem a pitch & putt

Si ets un amant del pitch & putt i vols viure una experiència de joc única i emocionant, el Torneig Nocturn Clínica Dental Dalia és la prova esportiva que estaves esperant.

Això passarà el 19 de juliol quan, un cop es pongui el sol, rebrem als participants amb un àpat de benvinguda. Consistent en una hamburguesa i una beguda.

A partir de les 22 hores sortirem a jugar, a tir i en la modalitat individual stableford EPA, els 18 forats del camp de pitch & putt. La principal peculiaritat, a més de la foscor de la nit, és que s’empraran boles lluminoses que, sens dubte, li conferiran una màgia especial a la competició.

Un cop finalitzat l’apartat esportiu serà el torn del segon àpat de la nit. Un sopar premium en el que no hi faltarà detall: marisc, un tallador de pernil, ostres, cava, cafès i gintònics faran les delícies de tots els presents.

La festa començarà a les 23 hores i s’allargarà fins a les dues de la matinada. Durant la vetllada es farà entrega dels premis als campions en categoria scratch i hàndicap. I s’organitzarà un sorteig de regals. A més, tothom podrà beure gintònics a la foodtruck.

El preu de la inscripció és de 60 euros pels socis i de 75 euros pels no socis. Ara bé, els acompanyants que només vinguin a la festa i al sopar també s’hi podran inscriure, al preu de 40 euros.

Cal formalitzar la inscripció a Clapphouse, l’app oficial del Club.