Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

La parella Pueyo/Olivar guanya el Màximum Pàdel Tour

La parella formada per Xavi Pueyo i Artiom Olivar ha guanyat la final del Màximum Pàdel Tour, disputada aquest cap de setmana, 6 de juny, al Golf Costa Daurada, Tarragona Sports Center, en imposar-se a l’equip integrat per Ferran Cid i Jordi Castellà. 

 

En categoria femenina, Míriam Morales i Clara Gallardo han quedat campiones en guanyar a la parella Mireia Figueras i Abril Roca. 

 

Una cita que ha superat, amb escreix, totes les previsions en reunir a més de 300 esportistes en les categories masculina, femenina i mixta. La qual cosa posa de manifest tant l’auge d’aquest esport com l’atractiu de practicar-lo en un indret únic com són les set pistes panoràmiques, amb zona d’acomodament pel públic, del Golf Costa Daurada. 

 

La competició, que va començar el passat 29 de maig, ha viscut el seu moment més àlgid durant les vibrants finals d’aquest diumenge. 

 

RESULTATS 

Primera Masculina: Pueyo/Olivar (Campions)  

                                   Cid-Castella (Subcampions) 

 

Segona Masculina: Blanco-Valdez (Campions)  

                                   Escoda-Roberto (Subcampions) 

 

Segona Femenina: Morales/Gallardo (Campiones)  

                                   Figueras-Roca (Subcampiones) 

 

La competició tornarà dels dies 4 a l’11 de juliol, amb el Gran Slam Golf Costa Daurada, organitzat per la Federació Catalana de Pàdel, que repartirà un total de 5.100 euros de premis en metàl·lic. S’hi espera l’assistència dels millors jugadors de Catalunya i també de membres del World Padel Tour. 

 

D’altra banda, del 2 al 10 d’octubre acollirem el Gran Slam Maximum Padel Tour, que aplegarà als millors jugadors de la província.