Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

La pedrera del golf català juga el Match Play Sub 16 al Golf Costa Daurada

Durant dos dies, el 10 i 11 de setembre, el Golf Costa Daurada ha aplegat a la pedrera del golf català en el marc del Campionat Match Play Sub 16 de la Federació Catalana de Golf.

 

Una cita que ha reunit a 80 jugadors i jugadores, procedents de tot el país, que han demostrat un gran nivell, fins i tot alguns partits han anat a play off. Una cosa ha quedat clara, estem davant els futurs grans noms del nostre esport si atenem a com han competit i han desenvolupat les seves estratègies, en aquesta modalitat tan intensa i emocionant d’eliminatòries directes.

 

En categoria Cadet, el nou Campió de Catalunya ha estat el gran favorit i número u, Pablo García Terol, que ha superat a Mikhail Efremov. Per la seva banda, Marina Mitjans ja es va proclamar Campiona Cadet la setmana passada al mateix escenari, per davant de Rahisa Valero.

 

En categoria Infantil femení, triomf també de la principal favorita, Nagore Martínez, que s’ha imposat a la final a Carlota Carmona. Al torneig masculí, victòria per a Eric Díaz, per davant de Xavi Yagüe.

 

A Alevins, Leonardo Oliver ha estat Campió en guanyar a Javier Pérez-Taso mentre que la Campiona de Catalunya Match Play Sub16 és Lola Cabanes, que ha superat a Laura Albiñana.

 

Finalment, en Benjamins, victòria i títol per a Kealeboga Mdlulwa que s’ha imposat a la final a Álvaro de Castro, mentre que la campiona benjamina ha estat Carla Velázquez, en guanyar  a Iona Lage.

 

Des de Golf Costa Daurada volem felicitar a tots els Campions i Campiones i animar a tots els participants a seguir demostrant la seva gran qualitat.