Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

La primera edició del Tour Pádel Nuestro Tarragona desperta passió al Golf Costa Daurada

Ha estat arribar i moldre. La primera edició del Tour Pádel Nuestro Tarragona ha obtingut uns excel·lents registres amb prop de 150 apassionats jugadors, que durant cinc dies de competició han gaudit d’allò més en el marc incomparable d’una infraestructura formada, de moment, per les set pistes panoràmiques del Golf Costa Daurada. I tot en plena natura amb vistes privilegiades a la Mediterrània.

En la vessant esportiva, la parella formada per Carrascosa-Oya, en categoria masculina, i Caneda-Pareja, en categoria femenina, han alçat al cel el títol com a millors parelles.

Val a dir que les set finals han estat d’alt voltatge. Sobretot  sis d’elles que s’han decidit al super tie-break del set definitiu. Una mostra més de la gran paritat existent durant el torneig a les quatre categories masculines i tres categories femenines.

Per cert, el dissabte 6 de maig tornarem a viure una jornada social espectacular al Golf Costa Daurada, amb la segona edició del Super Sarao Summum. La inscripció, adreçada tant a socis com a no socis, romandrà oberta fins el dijous 4 de maig a les 12 del matí.

 

Consulta totes les fotografies del torneig aquí:

PÀDEL – TOUR PADEL NUESTRO TARRAGONA 26/04 A 30/04