Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

La primera nocturna en bici recorre el Gaià

Per fugir de la xafogor d’aquests dies el millor és pedalar a la matinada o bé al vespre. Dit i fet. Els bikers del DiR Golf Costa Daurada han pres part a la primera nocturna de l’estiu que, en aquesta ocasió, ha transcorregut per la zona del Gaià.

Liderats per Toni Navarrete, bike patrol, recórrer els camins i corriols a la llum de la lluna és una experiència màgica. Tot i que per seguretat i necessitat, sobretot quan es roda per zones boscoses, els ciclistes han d’anar proveïts de llum. En total han estat 30 quilòmetres de pur MTB.

La secció de bicicleta de muntanya del DiR Golf Costa Daurada ja té preparades dues sortides pel mes de juliol. Aquestes a la llum del dia:

–        9 de juliol, a les 8,30 hores, El Catllar / Tarraco Romana, 35 quilòmetres.

–        16 de juliol, a les 8,30 hores, de Tarragona a Alcover, 55 quilòmetres.

 

La inscripció a les sortides és de franc i estan obertes a tots els socis del Golf Costa Daurada, tant si venen en MTB convencional com si ho fan en una elèctrica. L’únic requisit és que tinguin ganes de passar-s’ho bé i s’inscriguin a Recepció del Club o bé al 977 65 33 61.

Per cert, ara si vols anar de ruta amb nosaltres també pots fer-ho llogant una bicicleta convencional o elèctrica. Per això cal que facis la teva reserva tot contactant amb Recepció o trucant al número que tens més amunt.