Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

La secció de pàdel dona la benvinguda al 2023 amb tot un seguit d’aniversaris

Una trentena de socis i sòcies de la secció de pàdel van participar a la primera activitat de l’any, una jornada esportiva organitzada per tres sòcies i jugadores dels equips de competició del Club que van voler celebrar els seus respectius aniversaris a les instal·lacions del Golf Costa Daurada. L’activitat va finalitzar amb un sopar per a tots els assistents.

Val a dir que el dissabte 21 de gener el Club organitzarà dues americanes socials pels nivells d’iniciació. Amb aquesta proposta es vol promocionar, cohesionar i familiaritzar als jugadors amb aquest esport de raqueta. Una cita que serà la primera de diferents jornades repartides al llarg de l’any.

Les dues americanes s’iniciaran a les 9,15 hores i s’allargaran fins les 11,45 hores. Gratuïtes pels socis de qualsevol secció del Club, els no socis hauran d’abonar 10 euros. Tots gaudiran d’un welcome pack molt saludable, amb diferents begudes isotòniques i fruita durant tot el matí.

Les inscripcions es tancaran el 18 de gener a l’app Playtomic: https://playtomic.io/tournaments/81323c9b-474e-4edd-9e67-fc08d7351397