Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

La transició a l’herba bermuda canvia el color dels camps del Golf Costa Daurada

Com hauràs vist, aquests dies els camps del Golf Costa Daurada mostren un uniforme color ocre, la qual cosa demostra que les tasques de transició a l’herba de qualitat bermuda s’estan executant a bon ritme.

Aquesta nova tonalitat és pròpia de la varietat bermuda durant els mesos d’hivern, per tornar a recuperar l’habitual verd intens durant la primavera i l’estiu.

El canvi de color de l’herba durant les estacions fredes no compromet en absolut l’experiència de joc, si bé es cert que les glaçades, pròpies d’aquesta temporada, poden fer que, en certs moments del dia, algunes zones dels camps es percebin com a més dures.

Com bé saps, el Golf Costa Daurada invertirà fins a 900.000 euros en la substitució de l’herba dels camps de golf per la varietat bermuda, reconeguda internacionalment per la seva alta qualitat, resistència i estalvi d’aigua en el seu manteniment. De fet, el Club estima que la reducció en el consum als camps pot ser de fins a un 30 per cent.

El procés de transició, estimat en una durada de 12 mesos, es va iniciar l’any passat i un cop finalitzat, a finals d’enguany, tindrem una única herba homogeneïtzada, que ens permetrà gaudir de la varietat bermuda, ideal per a les característiques del clima mediterrani de Tarragona, en consumir menys aigua, resistir millor les elevades temperatures de l’estiu i no requerir un alt manteniment a l’hivern.

L’adopció d’aquesta herba es tradueix, també, en un salt qualitatiu en la millora de l’experiència de joc als carrers i roughs, ja que el jugador gaudeix d’una capa d’herba més densa i agradable, que li confereix al camp un aspecte més homogeni, uniforme i més cuidat. Unes sensacions que aniran acompanyades d’una presentació immillorable, un cop finalitzades les tasques de transició.