Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

L’Equip Absolut de Pàdel, a la fase prèvia del Campionat d’Espanya per Equips

Del 5 al 7 de maig l’Equip Absolut masculí de pàdel participarà a la fase prèvia del Campionat d’Espanya per Equips de Tercera Categoria a les instal·lacions del Cub Sports Centre, a Cambrils.

El torneig comptarà amb la presència dels 16 millors equips masculins i femenins de Catalunya de la categoria i atorgarà tres places classificatòries per a la fase final del campionat que es disputarà al Liceo Sport Center, a la localitat extremenya de Càceres, del 2 al 4 de juny.

Els padelers del Golf Costa Daurada, capitanejats per l’Àlex Abelló, buscaran superar la primera eliminatòria que els enfrontarà a l’equip barceloní del Reial Club de Polo de Barcelona, el proper divendres 5 de maig a partir de les 20,15 hores. Una eliminatòria que es juga al millor de cinc enfrontaments. En cas d’aconseguir la victòria, l’equip tarragoní intentarà el pas cap a les semifinals davant el guanyador de l’eliminatòria que enfrontarà al Cercle Sabadellès, cap de sèrie número tres del torneig, i el Club Tennis Tarragona, el dissabte 6 de maig a partir de les 13,30 hores.