Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

L’Equip Absolut de Pàdel del Golf Costa Daurada es proclama Campió de Catalunya per Equips

L’Equip Absolut de Pàdel del Golf Costa Daurada ha fet història. Aquest diumenge quedarà per sempre en el record de tots els socis del Club. I és que, per primera vegada, ens hem convertit en Campions de Catalunya per Equips de cinquena categoria, després de superar a la final al Club Pàdel Sant Cugat.

El Campionat, celebrat a les instal·lacions del Golf Costa Daurada dels dies 4 a l’11 de febrer, ha reunit els 12 millors equips de la categoria.

Els amfitrions, liderats per Rubén Peña, han superat totes les expectatives i també les adversitats climatològiques que s’han trobat al llarg del campionat.

Així, doncs, als vuitens de final s’han desfet de l’equip gironí del Club Pàdel Vidreres per 3 a 2. Als quarts de final, al cap de sèrie número tres del torneig, el Club Pàdel Cornellà. Un ajustat 3 a 2 ha certificat l’ascens a quarta categoria després d’un cinquè partit molt emocionant decidit al tercer set.

Només faltava posar la cirereta al pastís. I ho han aconseguit després de superar a les semifinals a l’equip gironí del Club Pàdel Hostalric, cap de sèrie número u del torneig, per un disputadíssim 3 a 2 i aconseguir el premi de disputar la primera gran final de la seva història.

Amb el suport incontestable del públic, l’equip s’ha emportat la victòria davant el cap de sèrie número dos del torneig, el Club Pàdel Sant Cugat, que el certifica com el millor equip de la competició.

Des del Golf Costa Daurada volem fer una especial menció als diferents membres de l’equip i socis del Golf Costa Daurada que han pres part al campionat: Xavi Pueyo, Àlex Abelló, Ton Boquet, Adrià Ferré, Mario García, Sergi Centelles, Martí Díaz, Raúl Hernández, Victor Sans, Artiom Olivar, Dani Ramos, Cristián Sansón, Aleix Rodríguez, Xavi Vilalta,  i el seu capità, Rubén Peña. 

Enhorabona. Molt grans!