Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

L’Equip Absolut de Pàdel, preparat per debutar al Campionat de Catalunya  

Setmana gran per la secció de pàdel del Golf Costa Daurada. I és que l’Equip Absolut participarà al Campionat de Catalunya, que organitza la Federació Catalana al Tennis Club Badalona, del 12 al 19 de febrer.

Els padelers, que debuten al torneig el divendres 17 de febrer a partir de les 21,30 hores, se les veuran en primera ronda amb l’Athlètic Terrassa Hoquei Club. Una eliminatòria que es juga al millor de cinc enfrontaments. En cas d’aconseguir la victòria, l’equip capitanejat per l’Àlex Abelló buscarà el pas cap a les semifinals davant el Club Esportiu Bonasport, cap de sèrie número tres del torneig, el dissabte 18 de febrer a partir de les 12,30 hores.

Una eliminatòria que pot ser la repetició de la viscuda darrerament a la Copa Catalunya, quan ambdós equips es van enfrontar als quarts de final amb victòria pels barcelonins amb un ajustat 2 a 1.

En cas de guanyar, el penúltim esglaó se’l jugarien amb el guanyador de l’eliminatòria que enfrontarà el cap de sèrie número u del torneig, l’UP Pàdel Club, amb el guanyador de l’eliminatòria entre el CT La Salut i l’Slam Sports Club, a partir de les 19,30 hores.

La prova finalitzarà el diumenge 19 de febrer amb la celebració de la final a partir de les 10,30 hores.