Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

L’equip femení i l’equip masculí, campions de la Fase Regular provincial de les Sèries Nacionals de Pàdel

L’Equip Femení de Pàdel, en categoria 500 i l’Equip Masculí A de pàdel, en categoria 1000 del Golf Costa Daurada, han estat guardonats amb el premi com a millors equips tarragonins de la fase regular de les Sèries Nacionals de Pàdel.

Un resultat que permetrà als dos equips de casa participar a la fase d’intersèries de Catalunya, on competiran els quatre millors equips de Catalunya de cada categoria per un lloc per a la Fase Final Internacional, a València, el cap de setmana del 15 i 16 d’abril.

L’Equip Femení com a millor equip de Tarragona en categoria 500, buscarà el pas a la final davant del Pàdel Blanes Femení A el dissabte 15 d’abril a partir de les 13,30 hores a les instal·lacions del Aurial Indoor Sabadell. En cas de superar l’eliminatòria, les noies s’enfrontaran al guanyador de l’eliminatòria entre el CPC Fem 500 i el Pàdel Puigpelat F, a partir de les 19 hores.

Per la seva banda, l’equip masculí es jugarà el pas a la final davant del equip barceloní del City Sports Masculí 1000, el diumenge 16 d’abril a les 10,30 hores a les instal·lacions del Aurial Indoor Sabadell. El pas a la Fase Internacional s’ho jugarien amb el guanyador de l’enfrontament entre l’equip Mesk Masculí 100 i Lavacoches Toro Pàdel Indoor, a partir de les 17,30 hores.