Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

L’equip Paulson AM de Pitch & Putt, líder de l’Interclubs

L’equip Paulson AM, del Golf Costa Daurada, no ha pogut tenir millor debut a l’Interclubs que organitza la Federació Catalana de Pitch & Putt. I és que ha aconseguit emportar-se la victòria després de la primera jornada amb una puntuació final de 226 punts i treure-li fins a 12 punts al segon classificat del dia, el Teia.

La jornada inaugural, disputada al camp del Golf Costa Daurada, ha permès exhibir tot el potencial de l’equip local. Amb una targeta de 56, 59 i 63 cops als enfrontaments individuals i de 48 cops a l’enfrontament fourball, l’equip capitanejat per Rubén Molero s’ha situat al capdavant de la classificació general per equips del grup 3 de la quarta divisió centre.

Molero, que ha aconseguit signar la millor targeta del dia juntament amb Javier Caballero amb sis cops sota par en la modalitat fourball parelles, ha arrodonit la jornada amb un hole in one al forat 16.

D’altra banda, el propi Rubén Molero es consolida a la primera posició del rànquing absolut català per hàndicap amb 140 punts i sis punts d’avantatge respecte al seu primer perseguidor, Jaume Samper, després de les dues jornades disputades al Pitch & Putt del Vendrell i al Pitch & Putt de Lloret.