Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

L’Equip Sènior Masculí de Tennis, Campió de Catalunya

L’Equip Sènior Masculí de Tennis del Golf Costa Daurada s’ha proclamat per primera vegada a la seva història Campió de Catalunya per Equips de la Divisió 2. Un premi superlatiu per l’equip capitanejat per Mario Toribio que posa de relleu la gran temporada que han realitzat i que es converteix en el primer gran trofeu a les vitrines del Club.

Un moment històric pels jugadors de casa que han regnat amb mà de ferro durant tot el Campionat, després de superar els quatre enfrontaments a les rondes classificatòries pel títol. Especialment a la final davant del cap de sèrie número 1 del torneig, el Club Tennis Lleida, als qui han derrotat per un contundent 4 a 1 i han aconseguit posar la cirereta del pastís.

Abans però, a les rondes prèvies havien superat al Club Tennis Hospitalet B, als vuitens de final, per un resultat final de 5 a 0, als quarts de final enfront de l’equip barceloní del Set Ball Club de Tennis per 3 a 4; i a les semifinals per un ajustat 4 a 3, decidit al partit de dobles decisiu davant del Club Tennis Sabadell.

Una alegria doble després de l’ascens directe de categoria a la Divisió 1 del Tennis Català.