Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Les classes de Mobility del DiR Golf Costa Daurada enganxen

Amb només dues classes n’hi ha hagut prou per penjar el cartell de places exhaurides. L’impacte i l’acceptació de la classe dirigida de Mobility, una de les grans novetats del nou horari del gimnàs, ha superat totes les expectatives des del minut u.

Adreçada a tots els públics, aquesta classe t’ajudarà a prevenir lesions i a millorar els teus hàbits posturals.

De fet, moltes persones no són conscients de les limitacions de la mobilitat fins que pateixen una lesió o dolors d’esquena que els hi poden arribar a condicionar el seu dia a dia. Un cop passa això, la gran majoria decideix incloure exercicis d’estiraments a les seves rutines, però amb això no n’hi haurà prou per evitar les lesions o els dolors musculars.

Estem parlant, doncs, d’una classe dirigida recomanable per a qualsevol persona: esportistes que, a causa del seu entrenament, necessiten millorar la rigidesa muscular i/o articular; també persones que tenen mals hàbits posturals a causa del tipus de feina (cal contrarestar les vuit hores assegut a l’oficina); i també per a tots aquells que noten una pèrdua de moviment a mesura que avança el temps. A més a més, ajuda a disminuir els nivells d’estrès i d’ansietat, afavoreix la relaxació muscular i millora la coordinació general del cos.