Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Les escoles de pàdel i tennis freguen el cent per cent d’ocupació

“Hem superat de llarg les millors expectatives. I és que les Escoles de Pàdel i Tennis del Golf Costa Daurada, que van obrir portes el passat 6 de setembre, tenen gairebé ocupades el cent per cent de totes les places disponibles, tant pel que fa a adults com a nens”, explica Xavi Pueyo, director de Pàdel, Tennis i el DIR.

 

“Ara mateix ja s’han formalitzat 180 inscripcions a pàdel i 170 a tennis. La forta demanda ens ha animat a ampliar les classes a dissabte, coincidint amb les sessions de portes obertes de l’Escola a tots els nens i nenes que van prendre part al Stage d’estiu”.

 

Aquesta excel·lent resposta “ens encoratja a seguir millorant per estar a l’alçada de les exigents expectatives”, afegeix Pueyo, qui recorda que el Club està immers en un ambiciós pla d’expansió per atendre el continuat creixement que està experimentant tant en socis, com en demanda de serveis.

 

Unes inversions que es traduiran, en una primera fase, en la construcció de tres noves pistes de pàdel, dues més de tennis i un nou aparcament per a 165 vehicles.