Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Les Escoles de Pàdel i Tennis freguen el cent per cent d’ocupació

El 4 de setembre va donar inici el nou curs 2023-24 de les Escoles de Pàdel i Tennis del Golf Costa Daurada.

Amb la vista posada en oferir una experiència formativa de primer nivell, Golf Costa Daurada es distingeix per les seves avançades metodologies d’ensenyament, impartides per professionals amb una àmplia i reconeguda trajectòria en el seu camp.

Una oferta que no ha passat desapercebuda per l’alumnat de pàdel i tennis. I és que les dues escoles freguen ja màxims després de només dues setmanes d’entrenaments.

En aquest sentit, tots els jugadors que estiguin interessats en inscriure’s però que encara no s’hagin animat a donar el pas, tindran al seu abast un ampli ventall de serveis que els permetrà escollir l’opció que més s’adeqüi a les seves necessitats i interessos: classes individuals i classes en grup dirigides a totes les franges d’edat i nivell. Tot pensat per fer possible que aprendre a jugar a pàdel i tennis sigui més senzill que mai.

L’Escola de Tennis i el seu staff tècnic es preparen per afrontar una nova temporada amb l’objectiu de consolidar el nombre total d’alumnes de la temporada passada. Fregant prop del 90 per cent a l’Escola Base i penjant el cartell de places exhaurides a l’Escola de Competició, tots els nens i nenes que es vulguin iniciar en aquest esport de raqueta ho podran fer els dimarts, dijous o els dissabtes per tan sols 42 euros al mes.

Per la seva banda, l’Escola de Pàdel presenta enguany, per primera vegada, l’oportunitat d’entrenar a pista amb classes d’hora i mitja de durada. Una oferta dirigida tant al públic més juvenil com adult de la casa. Pels membres dels equips de competició, podran gaudir d’una oferta exclusiva: classes els divendres de 19,30 a 21 hores per només deu euros l’hora.

En total seran 41 setmanes de formació ininterrompudes i vibrants pels alumnes més joves de l’Escola de Pàdel i Tennis Base que inclouran diferents activitats socials al llarg de cada trimestre.

 

INSCRIU-TE AQUÍ A L’ESCOLA DE PÀDEL: formulari escola pàdel

INSCRIU-TE AQUÍ A L’ESCOLA BASE DE TENNIS: formulari escola base tennis

INSCRIU-TE AQUÍ A L’ESCOLA DE COMPETICIÓ DE TENNIS: formulari escola competició tennis