Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Les Escoles de Pàdel i Tennis presenten el Stage de Tecnificació

Amb propostes renovades i trencadores, tots els amants dels esports de raqueta podran gaudir del Stage de Tecnificació, del 25 de juny al 9 d’agost.

Es tracta d’una oferta esportiva dirigida tots els jugadors i jugadores d’entre 8 i 16 anys que vulguin millorar les seves aptituds tennístiques i padelístiques al Golf Costa Daurada durant els mesos de juliol i agost.

D’una banda, el Stage de Tecnificació de Pàdel oferirà durant sis setmanes, de les 9 a les 13,30 hores i de forma ininterrompuda del 25 de juny al 2 d’agost, un servei exclusiu i personalitzat per a tots els amants del pàdel que vulguin millorar en poc temps el seu nivell de joc.

Per altra banda, el Stage de Tecnificació de Tennis, organitzarà durant set setmanes, de les 9 a les 13 hores i de forma ininterrompuda del 25 de juny al 9 d’agost, un entrenament específic pels jugadors de l’Escola de Competició del Golf Costa Daurada. Aspectes claus com la tàctica i situacions reals de joc tindran un pes molt important a cada sessió esportiva.

Pots realitzar la teva inscripció al Stage de Tecnificació de Pàdel i al Stage de Tecnificació de Tennis en els següents enllaços:

STAGE TECNIFICACIÓ PÀDEL: https://forms.gle/2yeXyEa9rEXzB66U8

STAGE TECNIFICACIÓ TENNIS: https://forms.gle/P77MnsqoZ8kp9Jrt5