Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Les millors pales del pàdel català, al Golf Costa Daurada

Aquest mes d’octubre marcarà un abans i un després en el calendari esportiu del Golf Costa Daurada. I és que del 15 al 22 d’octubre, tots els amants al pàdel poden gaudir veient en directe les primeres espases del pàdel català a les set pistes panoràmiques del Club tarragoní.

El Campionat de Catalunya Absolut de Pàdel, que per primera vegada aterra a les Comarques de Tarragona i va tancar inscripcions el divendres amb la participació de més de 360 jugadors i jugadores, va arrencar el diumenge amb les primeres eliminatòries en joc.

Dividits en cinc categories masculines i dues femenines, els jugadors de primera categoria debutaran el dijous. Serà a partir de divendres quan les millors parelles del Circuit Català es donaran cita a la ronda dels vuitens de finals, i començarà la festa al Club, amb música ambient que farà les delícies de tots els aficionats que segueixin aquest esdeveniment.

Jugadors del World Padel Tour, com Tonet Sans, Toni Bueno o Ferran Insa, en categoria masculina. I Sara Pujals, Marina Guinart o Andrea Austero, en categoria femenina, seran només algunes de les estrelles que prendran part al Campionat més important de tots els que organitza la Federació Catalana de Pàdel i que reparteix fins a 10.000 euros en premis. Val a dir que Enric Sanmartí, juntament amb Tonet Sans, buscaran revalidar el títol aconseguit la temporada passada.

La parella masculina campiona de primera rebrà 1.500 euros. I la parella femenina campiona de primera també. Una igualtat que es mantindrà en totes les demés categories.

 

Totes les fotografies de la setmana aquí:

PÀDEL – CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT OPEN PLASTICBAND 15/10 A 22/10