Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Les noves coreografies de Les Mills ja són aquí 

DiR Golf Costa Daurada presentarà el divendres 17 de març les noves coreografies de Les Mills per a les disciplines de Body Balance, Body Combat i Body Pump.

Tres de les activitats dirigides més demandades al DiR Golf Costa Daurada i que canvien la seva rutina d’exercicis de forma trimestral per tal d’oferir, així, un servei òptim i de qualitat al seu públic més fidel.

La tarda començarà a les 17,15 hores amb la classe de Body Balance, un plat fort per a tots els amants de treballar el cos i la ment a una intensitat moderada. Més endavant, a partir de les 18,15 hores, serà el torn del Body Combat, que combina la força de la resistència i la coordinació. Si la climatologia ho permet, la terrassa del Gimnàs es convertirà en el centre neuràlgic d’aquesta activitat. Per últim, serà el torn del Body Pump, a partir de les 19,15 hores, una classe pensada per a tots els interessants en treballar els cinc grans grups musculars del cos en una mateixa sessió.

Vine, prova i testeja l’activitat dirigida que millor s’adapti a les teves preferències. Inscriu-te reservant la teva plaça a l’app My DiR.