Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Sans/ Sanmartí i Cortiles/ Castelló guanyen el Gran Slam de Pàdel

Un total de 270 esportistes han pres part a una competició que ha aplegat el bo i millor del pàdel català i jugadors del WPT

 

Tonet Sans (considerat el millor jugador català del moment i numero 45 del rànquing WPT) i Enric Sanmartí (millor jugador català de tots els temps) s’han proclamat campions de primera masculina al Gran Slam de Pàdel del Golf Costa Daurada en imposar-se a Toni Bueno i Rubén Rivera per 6/3 6/2. 

 

 

En primera femenina la victòria ha estat per la parella Anna Cortiles (la tarragonina número 32 del rànquing WPT) i Jèssica Castelló. Les campiones s’han imposat amb rotunditat, per 6/2 6/2, a l’equip integrat per Cristina Gomis i Laia Bonilla. 

 

 

 

En tercera masculina els campions han estat Fernando Troyano i Rubén Bardal. 

En tercera femenina s’han proclamat campiones Mireia Figueres i Abril Roca. 

En quarta masculina els campions han estat José Tovar i Álex López. 

 

Les finals han comptat amb una convidada de luxe entre el públic, la reusenca Ari Sánchez, número 3 del rànquing World Padel Tour. 

 

Val a dir que un dels moments més celebrats a nivell social ha estat quan s’han lliurat les “paletilles” a les parelles de socis del Golf Costa Daurada que han arribat més lluny en aquesta competició. I que han estat per Sabina Van Haaften/Maite Caneda, Lluís Trobat/Fèlix Ariño i Joan Pifarré/Sergi Centelles. Val a dir que s’han destinat més de 5.000 euros en metàl·lic en premis, a més de material esportiu, pels guanyadors/res de cada categoria i sorteig de regals entre tots els inscrits. 

 

S’han tancat així set dies de competicions, amb gran afluència de públic, del Gran Slam del Circuit Absolut de la Federació Catalana de Pàdel, FCP, en el que 270 esportistes i el bo i millor del pàdel català i el WPT han exhibit el seu joc a les set pistes panoràmiques del Tarragona Sports Center, situades en plena natura.  

 

Xavi Pueyo, director de Pàdel, Tennis i gimnàs DIR del Golf Costa Daurada, Elena Sanmartín i Elga Molina, ambdues en representació de la Federació Catalana de Pàdel, han lliurat els premis per les diferents categories.