Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Les seccions del Golf Costa Daurada s’han vestit de gala en la presentació dels equips

La segona edició de la Festa dels Equips ha comptat amb tots els ingredients necessaris per convertir-se una tarda-nit màgica d’homenatge a l’esport i als jugadors i jugadores que al llarg de la temporada defensen els colors del Club. De fet, es tracta d’una de les grans cites al calendari social i esportiu del Golf Costa Daurada ja que, per unes hores, es troben, intercanvien impressions i tenen l’oportunitat de coincidir totes i tots els qui competeixen.

En aquesta ocasió s’han superat els anterior registres, ja que més de 200 persones de les seccions de golf, pàdel, tennis, pitch & putt, MTB i running  han assistit a la presentació d’una trentena d’equips: 11 d’infantils femenins i masculins de tennis, vuit de pàdel, l’equip femení del golf, l’equip infantil de golf, els quatre equips de pitch & putt, i els equips de MTB i running, respectivament.

Fetes les presentacions i un cop lliurats diferents reconeixements als jugadors i capitans, la festa ha continuat a la terrassa panoràmica amenitzada pel grup musical Dasplanta.

Les fotos dels nostres equips les podeu veure a la galeria de la Festa dels equips