Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

L’Escola Joan XXIII visita el Golf Costa Daurada

L’Escola tarragonina Joan XXIII ha visitat les instal·lacions del Golf Costa Daurada per gaudir de dues jornades extraescolars multiesportives a la que hi han pres part prop de 80 alumnes de tercer i sisè d’Eduació Primària.

Els estudiants han descobert unes instal·lacions úniques, en plena natura, i han gaudit dels esports reis del Club com són el golf, el pàdel i el tennis. De fet, molts d’ells s’han familiaritzat amb els pals, les pales i les raquetes per primera vegada.

Val a dir que, tant els alumnes com els professors, han valorat de forma molt satisfactòria una experiència que els ha apropat a uns esports que cada cop compten amb més adeptes, també entre els nens i nenes de 8 a 12 anys.

La jornada ha finalitzat a la terrassa panoràmica del DiR Golf Costa Daurada on han ballat Zumba en una sessió dirigida pels professionals del Club.

Si a tu també t’agradaria que l’escola dels teus fills vingués a gaudir del Golf Costa Daurada només cal que ens ho facis saber trucant al 977 653 361 i amb molt de gust organitzarem una sessió esportiva.