Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

L’Escola Les Codinetes visita el Golf Costa Daurada i gaudeix dels esports del Club

L’Escola tarragonina de Les Codinetes ha visitat les instal·lacions del Golf Costa Daurada per gaudir d’una jornada extraescolar a la que hi han pres part més de 120 alumnes de diferents cursos.

Els estudiants han descobert unes instal·lacions úniques, en plena natura, i han gaudit dels esports reis del Club com són el golf, el pàdel i el tennis. De fet, molts d’ells s’han familiaritzat amb els pals i les raquetes per primera vegada.

Val a dir que, tant els alumnes com els professors, han valorat de forma molt satisfactòria una experiència que els ha apropat a uns esports que cada cop compten amb més adeptes, també entre els més menuts.

La jornada ha finalitzat a la terrassa panoràmica del DiR Golf Costa Daurada on els nens i nenes de Les Codinetes han ballat zumba en una sessió dirigida pels professionals del Club.

Si a tu també t’agradaria que l’escola dels teus fills vingués a gaudir del Golf Costa Daurada només cal que ens ho facis saber trucant al 977 653 361 i amb molt de gust organitzarem una sessió esportiva.