Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

L’Esquiada del Golf Costa Daurada es converteix en un èxit absolut de participants

Més d’un centenar d’amants de la neu han vibrat amb la primera edició de l’Esquiada del Golf Costa Daurada. I és que la sortida ha tingut, des del moment en que es va convocar, una resposta massiva que ha superat totes les expectatives, la qual cosa va fer que ben aviat es pengés el cartell de complet.

Per si això fos poc, durant el cap de setmana la meteorologia ens ha fet costat. S’ha gaudit d’un cel anticiclònic i radiant, d’aquells que inviten a remuntar i baixar sense parar fins que les que cames diuen prou.

I posats a seguir demanant, l’estat de la neu ha estat un altre dels grans al·licients i ha acabat per enganxar a tots els qui s’han calçat uns esquís o s’han decantat pel snowboard. Amb independència del nivell i destresa tots han gaudit al màxim. La neu pols té la virtut de dibuixar somriures de satisfacció a les cares.

Això i molt més ha passat a Boí Taüll, una de les estacions més icòniques del Pirineu Català. Ara bé, no tot ha estat neu. Memorable ha estat també el sopar de gala al restaurant Sant Quirze. En el decurs de la vetllada s’han repartit premis a la millor fotografia, el millor salt o la millor caiguda, entre d’altres.

L’expedició del Golf Costa Daurada ha tornat tant motivada que ja estem treballant en una propera segona edició. Anirem informant. No guardeu els esquís.

Agraïment especial a Esquiades.com i a l’estació d’esquí de Boí Taüll pel tracte rebut durant tot el cap de setmana.

 

 

En aquest link hi tens totes les fotos d’una experiència inoblidable:

CLUB – I ESQUIADA GOLF COSTA DAURADA 19/01 a 21/01