Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

L’Interclubs de Pitch & Putt deixa xops als equips de casa

Cap de setmana passat per aigua pels jugadors que han pres part a la tercera prova de la temporada del Campionat de Catalunya per Equips de Pitch & Putt.

Unes complicades i exigents condicions de joc que han passat factura als equips de casa. El Golf Costa Daurada A, a la Segona Divisió Oest, ha viscut una jornada per oblidar al camp lleidatà del Pitch & Putt Lleida. Només han pogut sumar una penúltima posició a la classificació. Un resultat que els fa caure fins a la setzena posició a la general i obligarà a l’equip a oferir la seva millor versió a la quarta prova del calendari.

Millors notícies ens arriben des de la Tercera Divisió Oest amb l’equip Paulson AM Costa Daurada, que ha obtingut una meritòria novena plaça al camp del Golf Urgell Pitch & Putt Bellpuig, la qual cosa els hi permet seguir a la part noble de la classificació general.

Per la seva banda, el Golf Costa Daurada B, coneguts popularment com l’equip dels Puputs i enquadrats al Grup 1 de la Quarta Divisió Centre Sud, es manté en dotzena posició de la classificació general després de la jornada disputada al camp de Mas Gurumbau Golf i Pitch & Putt.

La quarta prova de la temporada es disputarà el cap de setmana del 13 i 14 d’abril.

Aquí hi tens totes les fotografies de la jornada:

P&P – INTERCLUBS 10/03 (3ªJORNADA)