Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

L’irlandès Ian Dillon guanya el 17è Open Internacional Catalunya de Pitch & Putt, disputat al Golf Costa Daurada

Golf Costa Daurada ha acollit la dissetena edició de l’Open Internacional Catalunya de Pitch & Putt, un dels esdeveniments més prestigiosos d’aquest esport i que ha assolit una gran afluència de públic durant tot el cap de setmana.

La prova, dividida en tres jornades, ha comptat amb la participació de prop de 200 jugadors, entre ells 90 golfistes internacionals, i ha repartit fins a 3.000 euros en premis, guardonant als cinc primers classificats en categoria absoluta, als tres millors sèniors i les tres millors jugadores femenines.

El guanyador

Ian Dillon ha completat tres excel·lents voltes, amb dotze cops sota par del camp, que li han permès emportar-se el títol i un xec de 500 euros. Val a dir que els quatre birdies consecutius als últims forats de l’última ronda del campionat han certificat la victòria de Dillon per davant d’Alexandre Albiñana i Carlos Lorenzana, tots dos amb deu cops sota par. I de David Solé, primer jugador local i soci del Golf Costa Daurada, amb nou cops sota par.

Joan Bertran, amb set cops sota par, ha liderat la classificació sènior. Seguit de Josep Gurillo, amb cinc cops sota par, i Courtney Derek, amb tres cops sota par.

La classificació femenina ha estat monopolitzada per dues jugadores holandeses, Esther De Schiffart i Kim Kuijsters, que han finalitzat el campionat amb par del camp i deu sobre par, respectivament. El tercer esglaó del pòdium ha estat per la catalana Marta Fuster, amb dinou cops sobre camp ha obtingut una meritòria tercera plaça. 

Els participants a la prova han completat les tres voltes sota la modalitat de joc strokeplay scratch. El campionat, que ha ofert un lunch i un aperitiu, ha finalitzat amb l’entrega de premis als guanyadors de les diferents categories.

 

Aquí hi tens totes les fotos:

P&P – XVII OPEN INTERNACIONAL CATALUNYA 5/04 7/04