Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

L’Open Mediterránea obrirà la temporada de tornejos de pàdel al Golf Costa Daurada

El proper 17 de febrer tindrà lloc la inauguració oficial del nou Restaurant del Club, per la qual cosa s’obsequiarà a tots els presents amb un plat de fideuà, entre les 12 i les 13 hores, i diferents sorpreses al llarg del matí. A més, tots els qui ho desitgin podran gaudir d’un personalitzat i exclusiu menú de degustació preparat amb molta cura per a l’ocasió. Per gaudir-lo caldrà reservar prèviament.

La festa però, començarà molt abans. I és que des de les 9 i fins a les 14 hores tots els amants al pàdel podran participar al I Open Mediterránea. Enquadrat al Circuit Pool de Pàdel, el torneig estarà dividit en vàries categories femenines i masculines per nivell.

Per només 12 euros els socis i 15 euros els no socis, tots els participants jugaran un mínim de tres partits de trenta minuts, a més de rebre un plat de fideuà i beguda. Els campions i campiones guanyaran un menú al Restaurant del Club.

Les inscripcions romandran obertes fins el proper dijous 15 de febrer a l’app oficial del Club, Playtomic: https://app.playtomic.io/tournaments/227c02d7-c7b2-48bc-b249-bcb5cfca4e0b?utm_source=manager