Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Marc Tarragó, nou president de l’Associació Costa Daurada Destinació de Golf i Pitch & Putt

Marc Tarragó, director general del Golf Costa Daurada. Tarragona Sports Center, ha estat escollit nou president de l’Associació Costa Daurada Destinació de Golf i Pitch & Putt, en el marc del procés de renovació de la Junta directiva.
Aquesta Associació promou i impulsa tot un seguit d’actuacions per tal de convertir la Costa Daurada en un destí de referència, tant a nivell nacional com, sobretot, internacional pel que fa a la pràctica del golf i el pitch & putt.

Val a dir que les accions de l’Associació contribueixen decisivament a posar en valor els actius d’aquest destí turístic: gastronòmics, culturals, d’oci i lleure, vitivinícoles… i l’existència d’una moderna i competitiva oferta d’allotjaments de qualitat.

La nova Junta directiva de l’Associació Costa Daurada Destinació de Golf i Pitch & Putt està integrada per:

Marc Tarragó Freixa, President.
Josep Joan Vallès Vidalt, Vicepresident.
Xavier Cabré Gil, Secretari.
Gustavo Cabedo Gregori, Tresorer.

Des del Golf Costa Daurada volem donar la més sincera enhorabona al nostre director general per aquesta nova responsabilitat que estem segurs, coneixent a Marc Tarragó, executarà amb la màxima eficiència, responsabilitat i sensibilitat envers el destí Costa Daurada.

Qui és Marc Tarragó

Marc Tarragó és el director general del Golf Costa Daurada. Tarragona Sports Center. Té una experiència de 30 anys en el món del golf. Ha estat jugador professional i és membre de l'Associació Espanyola de Directors de Camps de Golf, de l'Associació de Directors de Clubs d'Europa, de l'Associació de Golfistes Professionals d'Europa i de l'Associació de Golfistes Professionals d'Espanya.

S’ha format com a greenkeeper a la Universitat de Georgia (EUA).

La seva trajectòria professional internacional l’ha portat a desenvolupar responsabilitats de direcció a reconeguts camps de golf de Suïssa i Àustria.

Llicenciat en Dret i en Administració i Direcció d’Empreses Esportives, és també diplomat en Direcció de Clubs Esportius CMAE i ha completat la seva formació a l’IESE, amb el Programa Mindset Digital: innovació i lideratge a l’era digital.
Dins l’àmbit legal ha estat procurador a Barcelona i ha treballat en els camps del dret processal civil i mercantil.